Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2025-08-19T12:25:00Z
dc.date.available2025-08-19T12:25:00Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationÉs segur el que mengem?: la seguretat alimentària als mitjans de comunicació. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2010. (Monogràfics SAM).
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/13545
dc.descriptionJournalistic coverage; Food safety; Media
dc.description.abstractThis document contains a summary of the presentation day of the SAM Report, Food Safety and the Media, held on 1 December 2009 in the auditorium of the IDEC-Pompeu Fabra University. It is aimed at the media, professionals in the sector and the general public, and addresses issues such as food-borne diseases, microbiological, chemical and nutritional risks, as well as good practices in the handling and consumption of food.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.publisherUniversitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica
dc.relation.ispartofseriesMonogràfics SAM;3
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat - Cobertura periodística
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshMass Media
dc.titleÉs segur el que mengem?: la seguretat alimentària als mitjans de comunicació
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsseguridad alimentaria y nutricional
dc.subject.decsmedios de comunicación de masas
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record