| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2025-08-19T12:25:00Z |
| dc.date.available | 2025-08-19T12:25:00Z |
| dc.date.issued | 2010 |
| dc.identifier.citation | És segur el que mengem?: la seguretat alimentària als mitjans de comunicació. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2010. (Monogràfics SAM). |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/13545 |
| dc.description | Journalistic coverage; Food safety; Media |
| dc.description.abstract | This document contains a summary of the presentation day of the SAM Report, Food Safety and the Media, held on 1 December 2009 in the auditorium of the IDEC-Pompeu Fabra University. It is aimed at the media, professionals in the sector and the general public, and addresses issues such as food-borne diseases, microbiological, chemical and nutritional risks, as well as good practices in the handling and consumption of food. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.publisher | Universitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica |
| dc.relation.ispartofseries | Monogràfics SAM;3 |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat - Cobertura periodística |
| dc.subject | Seguretat alimentària |
| dc.subject.mesh | Food Safety |
| dc.subject.mesh | Mass Media |
| dc.title | És segur el que mengem?: la seguretat alimentària als mitjans de comunicació |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | seguridad alimentaria y nutricional |
| dc.subject.decs | medios de comunicación de masas |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |