La vigilància i el control de plaguicides en productes alimentaris i pinsos d'origen vegetal i animal a Catalunya - 2011-2012
Resum
El canvi més destacable els anys 2011 i 2012 ha estat l’entrada en vigor del
nou marc legislatiu en matèria de plaguicides aprovat l’any 2009. Per
aquest motiu, aquest document explica amb detall el que això suposa i
després recull els resultats de les actuacions de vigilància i control de
plaguicides en aliments realitzades durant els anys 2011 i 2012 a Catalunya
Paraules clau
Aliments; Productes fitosanitaris; Residus
Citació recomanada
La vigilància i el control de plaguicides en productes alimentaris i pinsos d'origen vegetal i animal a Catalunya, anys 2011-2012. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
Audiència
Professionals
El document es continuació de
La vigilància i el control dels residus de plaguicides en productes vegetals a Catalunya
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1701Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: