Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorÁlvarez-Rodríguez, Josep
dc.contributor.authorCamps-Cura, Neus
dc.contributor.authorMartínez-Mateo, Anna
dc.contributor.authorOrcau-Palau, Àngels
dc.date.accessioned2016-03-16T10:46:42Z
dc.date.available2016-03-16T10:46:42Z
dc.date.issued2000-12
dc.identifier.citationÁlvarez-Rodríguez J, Camps-Cura N, Martínez A, Orcau-Palau À. Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2000.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/1929
dc.descriptionFood poisoning; Food control; Food safety
dc.language.isocat
dc.publisherDirecció General de Salut Pública
dc.relation.ispartofseriesDocuments de vigilància epidemiològica;1
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subject.lccRC143 .P76 2000
dc.subject.meshFoodborne Diseases
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titleProtocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 48.763-2000
dc.subject.decsenfermedades transmitidas por los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record