dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Álvarez-Rodríguez, Josep |
dc.contributor.author | Camps-Cura, Neus |
dc.contributor.author | Martínez-Mateo, Anna |
dc.contributor.author | Orcau-Palau, Àngels |
dc.date.accessioned | 2016-03-16T10:46:42Z |
dc.date.available | 2016-03-16T10:46:42Z |
dc.date.issued | 2000-12 |
dc.identifier.citation | Álvarez-Rodríguez J, Camps-Cura N, Martínez A, Orcau-Palau À. Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2000. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1929 |
dc.description | Toxiinfecció alimentària; Control alimentari; Seguretat dels aliments |
dc.description.abstract | Les toxiinfeccions alimentàries constitueixen un important problema de salut,
i la investigació dels brots que ocasionen és un aspecte fonamental de la vigilància
epidemiològica d’aquest problema. Amb aquesta nova edició del protocol es pretén posar al dia la investigació d’aquests tipus de brots per tal millorar-ne la prevenció i el control. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Direcció General de Salut Pública |
dc.relation.ispartofseries | Documents de vigilància epidemiològica;1 |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject.lcc | RC143 .P76 2000 |
dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 48.763-2000 |
dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |