Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorÁlvarez-Rodríguez, Josep
dc.contributor.authorCamps-Cura, Neus
dc.contributor.authorMartínez-Mateo, Anna
dc.contributor.authorOrcau-Palau, Àngels
dc.date.accessioned2016-03-16T10:46:42Z
dc.date.available2016-03-16T10:46:42Z
dc.date.issued2000-12
dc.identifier.citationÁlvarez-Rodríguez J, Camps-Cura N, Martínez A, Orcau-Palau À. Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2000.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1929
dc.descriptionToxiinfecció alimentària; Control alimentari; Seguretat dels aliments
dc.description.abstractLes toxiinfeccions alimentàries constitueixen un important problema de salut, i la investigació dels brots que ocasionen és un aspecte fonamental de la vigilància epidemiològica d’aquest problema. Amb aquesta nova edició del protocol es pretén posar al dia la investigació d’aquests tipus de brots per tal millorar-ne la prevenció i el control.
dc.language.isocat
dc.publisherDirecció General de Salut Pública
dc.relation.ispartofseriesDocuments de vigilància epidemiològica;1
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subject.lccRC143 .P76 2000
dc.subject.meshFoodborne Diseases
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titleProtocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 48.763-2000
dc.subject.decsenfermedades transmitidas por los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple