| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.contributor.author | Barberà-Orús, Ester |
| dc.contributor.author | Bartolomé, Rosa |
| dc.contributor.author | Bosch, Albert |
| dc.contributor.author | Cardeñosa-Marín, Neus |
| dc.contributor.author | Cabedo-Botella, Laura |
| dc.contributor.author | Domínguez-García, Àngela |
| dc.contributor.author | Ferrer, Maria D. |
| dc.contributor.author | Martínez-Mateo, Anna |
| dc.contributor.author | Masó, Montserrat |
| dc.contributor.author | Méndez, Isabel |
| dc.contributor.author | Miguélez, Maria J. |
| dc.contributor.author | Mirelis-Otero, Beatriz |
| dc.contributor.author | Portús, Montserrat |
| dc.contributor.author | Pintó, Rosa M. |
| dc.contributor.author | Prat, Alba |
| dc.contributor.author | Prats-Pastor, Guillem |
| dc.contributor.author | Picart-Barrot, Lluís |
| dc.contributor.author | Simón, Mercedes de |
| dc.contributor.author | Teixidó-Canelles, Àngel |
| dc.contributor.author | Torner-Gràcia, Núria |
| dc.contributor.author | Godoy, Pere |
| dc.contributor.author | Lung, Mayli |
| dc.date.accessioned | 2016-03-16T10:49:29Z |
| dc.date.available | 2016-03-16T10:49:29Z |
| dc.date.issued | 2006-07 |
| dc.identifier.citation | Barberà-Orús E, Bartolomé R, Bosch A, Cardeñosa-Marín N, Cabedo-Botella L, Domínguez-García À, et al. Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries. 2a ed. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2006. |
| dc.identifier.isbn | 8439370911 |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1930 |
| dc.description | Food poisoning; Preventive medicine; Food safety |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Direcció General de Salut Pública |
| dc.relation.ispartofseries | Quaderns de salut pública;5 |
| dc.relation.isversionof | 2a ed. |
| dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
| dc.subject.lcc | RC143 .G85 2006 |
| dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
| dc.subject.mesh | /prevention & control |
| dc.title | Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.identifier.dl | B. 19.504-2006 |
| dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
| dc.subject.decs | /prevención & control |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |