Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBarberà-Orús, Ester
dc.contributor.authorBartolomé, Rosa
dc.contributor.authorBosch, Albert
dc.contributor.authorCardeñosa-Marín, Neus
dc.contributor.authorCabedo-Botella, Laura
dc.contributor.authorDomínguez-García, Àngela
dc.contributor.authorFerrer, Maria D.
dc.contributor.authorMartínez-Mateo, Anna
dc.contributor.authorMasó, Montserrat
dc.contributor.authorMéndez, Isabel
dc.contributor.authorMiguélez, Maria J.
dc.contributor.authorMirelis-Otero, Beatriz
dc.contributor.authorPortús, Montserrat
dc.contributor.authorPintó, Rosa M.
dc.contributor.authorPrat, Alba
dc.contributor.authorPrats-Pastor, Guillem
dc.contributor.authorPicart-Barrot, Lluís
dc.contributor.authorSimón, Mercedes de
dc.contributor.authorTeixidó-Canelles, Àngel
dc.contributor.authorTorner-Gràcia, Núria
dc.contributor.authorGodoy, Pere
dc.contributor.authorLung, Mayli
dc.date.accessioned2016-03-16T10:49:29Z
dc.date.available2016-03-16T10:49:29Z
dc.date.issued2006-07
dc.identifier.citationBarberà-Orús E, Bartolomé R, Bosch A, Cardeñosa-Marín N, Cabedo-Botella L, Domínguez-García À, et al. Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries. 2a ed. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2006.
dc.identifier.isbn8439370911
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1930
dc.descriptionToxiinfecció alimentària; Medicina preventiva; Seguretat dels aliments
dc.description.abstractEn aquesta segona edició de la Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries es presenta l’etiologia, la patogènia, el tractament i, fonamentalment, la profilaxi de les toxiinfeccions alimentàries més importants i freqüents al nostre medi. Tracta de les normes de declaració, recollida de mostres i mesures de prevenció, i informa sobre les normes de conservació i les mesures de preparació dels aliments per tal d’evitar aquestes malalties.
dc.language.isocat
dc.publisherDirecció General de Salut Pública
dc.relation.ispartofseriesQuaderns de salut pública;5
dc.relation.isversionof2a ed.
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIntoxicació alimentària - Prevenció
dc.subject.lccRC143 .G85 2006
dc.subject.meshFoodborne Diseases
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.titleGuia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 19.504-2006
dc.subject.decsenfermedades transmitidas por los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple