Cerca
Ara mostrant els elements 1-8 d 8
Què és la fragilitat?
(2023-06-16)
Les Sessions Margarita Coll són una proposta formativa, divulgativa, de reflexió i debat sobre programes, recursos, serveis i iniciatives relacionades amb la salut pública d'interès per a professionals. Aquesta presentació ...
Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: escola Espiga
(2023-06-29)
Aquest document explica les estratègies per oferir un servei de menjador i cuina saludables dutes a terme per l'escola Espiga.
Petits canvis per menjar millor: els consells clau en imatges; gaudim menjant sa
(2023-06-28)
Presentació que identifica i exposa el material divulgatiu sobre la campanya "Petits canvis per menjar millor" adreçada a fomentar un estil de vida saludable a través de l'alimentació
Prevenció i abordatge de l’obesitat infantil al barri de La Mina: resultats i reflexions
(2023-02-09)
Aquest document tracta de la prevenció i l'abordatge de la obesitat infantil.
Estratègies d'èxit per a un menú més saludable i sostenible: FRoca
(2023-06-29)
Aquest document explica les estratègies per oferir un servei de menjador i cuina saludables dutes a terme per la fundació Francesc Roca, organització de gestió de menjadors escolars.
One Health: construint una salut
(2023-02-23)
Aquesta presentació tracta de les estratègies One Health aplicades a diferents àmbits que tinguin a veure amb la salut pública.
Què és un menú saludable i sostenible?
(2023-06-29)
Aquesta presentació conté exemples de menús saludables i els programes de treball duts a terme per una educació alimentària.
Estratègia pel canvi dels menús cap a una major sostenibilitat
(2023-06-29)
Aquesta presentació conté informació sobre com treballar de forma més sostenible el servei de menjador escolar.