Guia de pràctiques correctes d’higiene per a vegetals i derivats, frescos, pelats, trossejats o envasats
Resum
Guia que neix arran dels canvis de consum de la població; productes bàsics com són les fruites i les hortalisses han evolucionat per adaptar-se a la demanda dels clients, una demanda cada cop més generalitzada i amb noves tecnologies que permeten la preparació d’aliments bàsics a punt per al consum, anomenats productes de IV gamma, els quals tenen uns requeriments sanitaris força més rigorosos dels que tenen els mateixos productes sense manipular. Aquesta guia ofereix els requisits higiènics correctes per a vegetals i derivats, frescos, pelats, trossejats o envasats.
Paraules clau
APPCC; Requisits d'higiene; Vegetals
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a vegetals i derivats, frescos, pelats, trossejats o envasats. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2754Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: