Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-09-20T11:31:52Z
dc.date.available2017-09-20T11:31:52Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationLa salut i el benestar dels professionals sanitaris en l’entorn laboral: guia de bones pràctiques per a institucions, equips i professionals. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3064
dc.descriptionProfessionals sanitaris; Benestar laboral; Salut laboral
dc.description.abstractAquesta guia analitza els factors que influeixen en el benestar psicològic de la feina del personal de l’àmbit sanitari, valora la situació de malestar que pateixen alguns d’aquests professionals i formula recomanacions que ajudin a millorar aquesta situació. Consta de tres grans apartats: el primer descriu i dóna dades sobre la situació; el segon pretén analitzar els factors implicats en la generació de benestar o malestar laboral, i el tercer dóna orientacions i propostes d’actuació en els diferents àmbits de les institucions sanitàries. Finalment, un darrer capítol de bones pràctiques identificades en la literatura. Guia elaborada i r evisada per un grup multidisciplinari de professionals experts en els àmbits de la salut pública, la salut laboral, la salut mental i la gestió sanitària. Està adreçada a tots aquells professionals que participen en la prestació de l’assistència sanitària i combina la metodologia clàssica de prevenció de riscos laborals amb l’enfocament propi de la salut pública i la promoció de la salut, donant gran importància a la participació dels diferents agents implicats, l’autocura, i el treball des de diferents nivells d’actuació.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectPersonal sanitari
dc.subjectSatisfacció en el treball
dc.subject.meshJob Satisfaction
dc.titleLa salut i el benestar dels professionals sanitaris en l’entorn laboral: guia de bones pràctiques per a institucions, equips i professionals
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decssatisfacción con el empleo
dc.subject.decspersonal sanitario
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple