dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2018-06-18T12:50:02Z |
dc.date.available | 2018-06-18T12:50:02Z |
dc.date.issued | 2014-12 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escorxadors d'aviram a Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3531 |
dc.description | Escorxadors d'aviram; Requisits d’higiene; APPCC |
dc.description.abstract | Les empreses alimentàries han de crear, aplicar i mantenir un sistema d’autocontrol permanent segons
els principis de l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC). En el cas de petites empreses,
la normativa permet utilitzar guies de bones pràctiques, que són una eina fàcil i eficaç per
desenvolupar cada sistema d’APPCC particular.
El document resultant d’aquest projecte és una guia que recull totes les realitats dels escorxadors
d’aviram de Catalunya. Cada escorxador, durant el procés d’implantació de la guia, haurà de valorar
quins punts o requisits li són d’aplicació i aplicar les mesures per complir-los. Cal recordar que
aquest document és de caràcter voluntari, a diferència de la normativa vigent, que és de compliment
obligat. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aviram - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Poultry |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escorxadors d'aviram a Catalunya |
dc.title.alternative | Guía de prácticas correctas de higiene para mataderos de aves de corral de Cataluña |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 26751-2014 |
dc.subject.decs | aves de corral |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |