Nota

Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/4203.2

Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBarrabeig-Fabregat, Irene
dc.contributor.authorGassiot-Ramió, Montserrat
dc.contributor.authorMaresma-Soler, Mar
dc.contributor.authorMolinero-Ruiz, Emilia
dc.contributor.authorParrón-Bernabé, Ignasi
dc.contributor.authorSala-Farré, Maria R.
dc.contributor.authorVileu, Rosa M.
dc.date.accessioned2019-07-23T11:21:48Z
dc.date.available2019-07-23T11:21:48Z
dc.date.issued2019-06
dc.identifier.citationBarrabeig I, Gassiot M, Gómez-de-Carvallo M, Maresma MM, Molinero E, Parron I, et al. Protocol de prevenció i control de l’escabiosi (sarna). Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4203
dc.descriptionEscabiosi; Prevenció i control; Tractament
dc.description.abstractProtocol per als professionals d’epidemiologia i per als professionals assistencials que hagin de gestionar l’existència de casos i/o de brots epidèmics de sarna en qualsevol àmbit (familiar, escolar, centres sanitaris, institucions tancades, etc.).
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectSarna - Prevenció
dc.subjectSarna - Epidemiologia - Catalunya
dc.subjectSarna - Tractament
dc.subject.meshScabies
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.mesh/epidemiology
dc.titleProtocol de prevenció i control de l’escabiosi (sarna)
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsescabiosis
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decs/epidemiología
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Barrabeig I] Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública Barcelona Sud, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Gassiot M] Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública Girona, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain. [Gómez-de-Carvallo M] Unitat de Salut Laboral Costa de Ponent, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, L’Hospitalet de Llobregat, Spain. [Maresma MM] Sub-direcció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Molinero E] Servei d’Epidemiologia, Agència de Salut Pública, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Parron I] Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública Barcelonès Nord i Maresme, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Sala MR] Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública Vallès Occidental i Vallès Oriental, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Sant Cugat del Vallès, Spain. [Vileu RM] Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública Camp de Tarragona i Terres, Agència de Salut Pública de Catalunya, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain.
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple

VersióÍtemDataNota

*Versió seleccionada