Resum
En el marc del Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i paral·lelament a l’Estratègia per a la nutrició, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat (Estratègia NAOS),l’any 2006 es va iniciar, mitjançant un conveni entre els departaments de Salut i
d’Ensenyament, una oferta de revisió de programacions de menús de centres docents anomenada Programa de revisió de menús escolars (PReME). Aquest programa té com a objectiu oferir a tots els centres educatius de Catalunya un informe d’avaluació de la programació de menús que serveixen al menjador escolar, amb la finalitat de millorar la qualitat de l’oferta.
Paraules clau
Seguretat alimentària; Alimentació saludable; Menús escolars
Citació recomanada
PReME: programa de revisió de menús escolars, Memòria 2015. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4311Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: