Resum
Aquest document és el cinquè de la sèrie Sistema de vigilància i control dels organismes genèticament modificats (OGM) a Catalunya, que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació
i Acció Rural, el Departament de Salut, l’Agència Catalana del Consum i l’Agència Catalana de
Seguretat Alimentària.
Durant l’any 2008 no hi ha hagut canvis en les actuacions de les administracions encarregades
de la vigilància i control dels OGM, ni s’ha promulgat nova legislació que hagi afectat el programa de vigilància i control dels OGM, per la qual cosa aquest document s’ha centrat en la
recollida dels resultats dels diferents programes de vigilància i control dels OGM.
El lector que necessiti aprofundir sobre algun dels temes d’aquest informe pot consultar els documents del 2004, 2005, 2006 i 2007 al web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària1
.
Al final del document es pot consultar una llista amb la normativa principal que regula els
OGM (procediments d’autorització per a la producció, tant per a l’activitat confinada com per
a l’alliberament voluntari, o per a la comercialització ja sigui per a cultiu, aliment o pinso, així
com la normativa sobre l’etiquetatge i la traçabilitat dels OGM) i una relació d’enllaços d’interès
sobre la matèria.
Paraules clau
Aliments genèticament modificats; Seguretat alimentària; Control
Citació recomanada
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Departament de Salut, Agència Catalana del Consum, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Sistema de vigilància i control dels organismes modificats genèticament (OMG) a Catalunya, 2008. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4534Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: