Resum
Aquest document és el quart de la sèrie Sistema de vigilància i control dels organismes genèticament modificats (OGM) a Catalunya, que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació
i Acció Rural, el Departament de Salut, l’Agència Catalana del Consum i l’Agència Catalana de
Seguretat Alimentària.
Durant l’any 2007 no hi ha hagut canvis en les actuacions de les administracions encarregades
de la vigilància i control dels OGM , ni s’ha promulgat nova legislació que hagi afectat el programa de vigilància i control dels OGM, per la qual cosa aquest document s’ha centrat en la
recollida dels resultats dels diferents programes de vigilància i control dels OGM.
El lector que necessiti aprofundir sobre algun dels temes d’aquest informe pot consultar els
documents del 2004, 2005 i 2006 al web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.1
Al final del document es pot consultar una llista amb la normativa principal que regula els OGM
(procediments d’autorització per a la producció tant en activitat confinada com per l’alliberació
voluntària, o per a la comercialització ja sigui per a cultiu, aliment o pinso, així com la normativa
sobre l’etiquetatge i traçabilitat dels OGM) i una relació d’enllaços d’interès sobre la matèria.
Paraules clau
Aliments genèticament modificats; Seguretat alimentària; Control
Citació recomanada
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Departament de Salut, Agència Catalana del Consum, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Sistema de vigilància i control dels organismes modificats genèticament (OMG) a Catalunya, 2007. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4536Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: