| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.contributor.author | Pascual-Terrasa, Leonor |
| dc.contributor.author | Amat-Roqueta, Maria |
| dc.contributor.author | Bertran-Padrós, Montse |
| dc.contributor.author | Cabedo-Botella, Laura |
| dc.contributor.author | Duran-Becerril, Maria I. |
| dc.contributor.author | Escudero-Rivas, José A. |
| dc.contributor.author | Puerto-Casanovas, Yolanda |
| dc.date.accessioned | 2021-02-24T10:34:05Z |
| dc.date.available | 2021-02-24T10:34:05Z |
| dc.date.issued | 2020-06 |
| dc.identifier.citation | Pascual-Terrasa L, Amat-Roqueta M, Bertran-Padrós M, Cabedo-Botella L, Duran-Becerril MI, Escudero-Rivas JA, et al. Eina per a l'implementació dels requisits d'higiene en petits cellers. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2020. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5642 |
| dc.description | Hygiene requirements; HACCP; Cellars |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Cellers - Aspectes higiènics |
| dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
| dc.subject.mesh | Wine Industry |
| dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
| dc.title | Eina per a l'implementació dels requisits d'higiene en petits cellers |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | industria vitivinícola |
| dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |