dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2022-09-20T09:37:30Z |
dc.date.available | 2022-09-20T09:37:30Z |
dc.date.issued | 2019 |
dc.identifier.citation | Brot de xarampió: informació per al personal que treballa en centres sanitaris. Barcelona: Sub-direcció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública; 2019. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/8227 |
dc.description | Xarampió; Personal sanitari; Centres sanitaris |
dc.description.abstract | Aquest document, adreçat al personal que treballa als centres sanitaris, conté informació sobre el xarampió, les seves característiques i com es gestiona. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Sub-direcció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Personal sanitari - Mesures de seguretat |
dc.subject | Xarampió |
dc.subject.mesh | Measles |
dc.subject.mesh | Security Measures |
dc.subject.mesh | Health Personnel |
dc.title | Brot de xarampió: informació per al personal que treballa en centres sanitaris |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | sarampión |
dc.subject.decs | medidas de seguridad |
dc.subject.decs | personal sanitario |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |