| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2023-01-09T09:35:20Z |
| dc.date.available | 2023-01-09T09:35:20Z |
| dc.date.issued | 2012 |
| dc.identifier.citation | Pla de control dels al·lèrgens i substàncies que provoquen intolerància alimentària: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]. Barcelona: Agència de Protecció de la Salut; 2012. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/8748 |
| dc.description | Allergens; Alimentary intolerance; Food establishments |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència de Protecció de la Salut |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Establiments de comestibles - Mesures de seguretat |
| dc.subject | Al·lèrgia alimentària |
| dc.subject.mesh | Commerce |
| dc.subject.mesh | Food Hypersensitivity |
| dc.subject.mesh | Security Measures |
| dc.title | Pla de control dels al·lèrgens i substàncies que provoquen intolerància alimentària: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic] |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
| dc.subject.decs | comercio |
| dc.subject.decs | hipersensibilidad a los alimentos |
| dc.subject.decs | medidas de seguridad |
| dc.type.subtype | Tríptic |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |