Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-01-09T09:35:35Z
dc.date.available2023-01-09T09:35:35Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationPla de control dels subproductes i residus: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]. Barcelona: Agència de Protecció de la Salut; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/8749
dc.descriptionResidue; By-products; Food establishments
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Protecció de la Salut
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectEstabliments de comestibles - Mesures de seguretat
dc.subjectResidus - Gestió
dc.subject.meshCommerce
dc.subject.meshSecurity Measures
dc.subject.meshWaste Management
dc.titlePla de control dels subproductes i residus: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decscomercio
dc.subject.decsmedidas de seguridad
dc.subject.decsgestión de residuos
dc.type.subtypeTríptic
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record