Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorFundació Alícia
dc.date.accessioned2023-07-13T11:13:36Z
dc.date.available2023-07-13T11:13:36Z
dc.date.issued2016-09
dc.identifier.citationFundació Alícia. Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10004
dc.descriptionGastronomia triturada; Alimentació saludable; Nutrició
dc.description.abstractAquesta versió curta pretén sintetitzar els conceptes més bàsics del procés d’adaptació de la textura dins d’una alimentació equilibrada, amb la finalitat d’ajudar-vos, d’una manera pràctica, fàcil i propera, a fer un bon triturat, tan des del punt de vista de la nutrició (complet, equilibrat...) com del gust (saborós, plaent...).
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectDieta
dc.subjectPromoció de la salut
dc.subject.meshHealthy Diet
dc.subject.meshFeeding Methods
dc.subject.meshDiet, Food, and Nutrition
dc.titleGuia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsalimentación saludable
dc.subject.decsmétodos de alimentación
dc.subject.decsdieta, alimentación y nutrición
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple