dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Fundació Alícia |
dc.date.accessioned | 2023-07-13T11:13:36Z |
dc.date.available | 2023-07-13T11:13:36Z |
dc.date.issued | 2016-09 |
dc.identifier.citation | Fundació Alícia. Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10004 |
dc.description | Crushed gastronomy; Healthy eating; Nutrition |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Dieta |
dc.subject | Promoció de la salut |
dc.subject.mesh | Healthy Diet |
dc.subject.mesh | Feeding Methods |
dc.subject.mesh | Diet, Food, and Nutrition |
dc.title | Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | alimentación saludable |
dc.subject.decs | métodos de alimentación |
dc.subject.decs | dieta, alimentación y nutrición |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |