Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos
Resum
Aquesta versió curta pretén sintetitzar els conceptes més bàsics del procés
d’adaptació de la textura dins d’una alimentació equilibrada, amb la finalitat d’ajudar-vos, d’una manera pràctica, fàcil i propera, a fer un bon triturat, tan des del punt de
vista de la nutrició (complet, equilibrat...) com del gust (saborós, plaent...).
Paraules clau
Gastronomia triturada; Alimentació saludable; Nutrició
Citació recomanada
Fundació Alícia. Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10004Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: