Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBayès, Florenci
dc.contributor.authorMartínez, Miquel
dc.contributor.authorRota-Cano, Mariona
dc.contributor.authorGarcia, Gemma
dc.contributor.authorViader, Jordi
dc.contributor.authorUrgell, Oriol
dc.date.accessioned2014-12-23T09:34:21Z
dc.date.available2014-12-23T09:34:21Z
dc.date.issued2013-10
dc.identifier.citationBayès F, Martínez M, Rota-Cano M, Garcia G, Viader J, Urgell O. Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1006
dc.descriptionRequisits d’higiene; Seguretat alimentària; Sector lacti; Hygiene requirements; Food safey; Dairy; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Sector lácteo
dc.description.abstractLa present guia ofereix uns criteris assequibles i unificats aplicables tant en l'elaboració del formatge i derivats lactis a Catalunya com en el control oficial.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes lactis - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshDairy Products
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 25683-2013
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsproductos lácteos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple