dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bayès, Florenci |
dc.contributor.author | Martínez, Miquel |
dc.contributor.author | Rota-Cano, Mariona |
dc.contributor.author | Garcia, Gemma |
dc.contributor.author | Viader, Jordi |
dc.contributor.author | Urgell, Oriol |
dc.date.accessioned | 2014-12-23T09:34:21Z |
dc.date.available | 2014-12-23T09:34:21Z |
dc.date.issued | 2013-10 |
dc.identifier.citation | Bayès F, Martínez M, Rota-Cano M, Garcia G, Viader J, Urgell O. Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1006 |
dc.description | Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; Sector lacti; Hygiene requirements; Food safey; Dairy; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Sector lácteo |
dc.description.abstract | La present guia ofereix uns criteris assequibles i unificats aplicables tant en l'elaboració del formatge i derivats lactis a Catalunya com en el control oficial. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Productes lactis - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.subject.mesh | Dairy Products |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a petits establiments del sector lacti |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 25683-2013 |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | productos lácteos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |