Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorGarcia-Núñez, Ivan
dc.contributor.authorElizari, Cristina
dc.contributor.authorFarré-Jiménez, Marta
dc.contributor.authorJutglar, Elisabet
dc.contributor.authorMonge, Eva
dc.contributor.authorPons, Anna
dc.contributor.authorQuiñoà-Salanova, Myriam
dc.contributor.authorRodríguez, Luis
dc.date.accessioned2023-09-12T11:57:44Z
dc.date.available2023-09-12T11:57:44Z
dc.date.issued2010-06
dc.identifier.citationGarcia Núñez I, Elizari C, Farré M, Jutglar E, Monge E, Pons A, et al. Actuacions dels veterinaris oficials en cas d'avaria d'una línia de porcí. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2010. (Gestió del Coneixement; 2009-2010).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10270
dc.descriptionEscorxador; Control oficial; Inspecció de carns
dc.description.abstractEl veterinari o veterinària oficial d’escorxador (VOE), davant d’una avaria a la línia de sacrifici de porcí, ha de dictaminar l’aptitud o no per al consum humà de les canals, tenint en compte dos punts: 1. La valoració de les actuacions específiques dutes a terme en aquest sentit per part de l’operador o operadora de l’empresa alimentària (OEA), que hauria de tenir previstes aquesta mena de situacions dins el seu pla d’autocontrols. 2. La inspecció post mortem de les carns afectades. Aquest treball pretén analitzar diversos supòsits que poden aparèixer durant una avaria a les possibles línies d’un escorxador de porcí, i que donen com a conseqüència una manipulació tardana i/o atípica de les carns (respecte a les condicions normals d’obtenció de les carns de cada escorxador).
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2009-2010
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectEscorxadors - Mesures de seguretat
dc.subjectCarn - Indústria i comerç
dc.subjectGestió del coneixement
dc.subject.meshAbattoirs
dc.subject.meshMeat Industry
dc.subject.meshKnowledge Management
dc.titleActuacions dels veterinaris oficials en cas d'avaria d'una línia de porcí
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsmataderos
dc.subject.decsindustria de la carne
dc.subject.decsgestión del conocimiento
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Garcia Núñez I] Equip de Protecció de la Salut del Vallès Oriental, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Elizari C] Equip de Protecció de la Catalunya Central, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain. [Farré M, Jutglar E, Monge E, Pons A, Quiñoà M] Equip de Protecció de la Catalunya Central-Osona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Vic, Spain. [Rodríguez L] Equip de Protecció de la Selva, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Portada del document

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple