Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorGarcia-Núñez, Ivan
dc.contributor.authorElizari, Cristina
dc.contributor.authorFarré-Jiménez, Marta
dc.contributor.authorJutglar, Elisabet
dc.contributor.authorMonge, Eva
dc.contributor.authorPons, Anna
dc.contributor.authorQuiñoà-Salanova, Myriam
dc.contributor.authorRodríguez, Luis
dc.date.accessioned2023-09-12T11:57:44Z
dc.date.available2023-09-12T11:57:44Z
dc.date.issued2010-06
dc.identifier.citationGarcia Núñez I, Elizari C, Farré M, Jutglar E, Monge E, Pons A, et al. Actuacions dels veterinaris oficials en cas d'avaria d'una línia de porcí. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2010. (Gestió del Coneixement; 2009-2010).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10270
dc.descriptionSlaugtherhouse; Official control; Meat inspection
dc.description.abstractThe official slaughterhouse veterinarian (VOE), in the event of a breakdown in the pig slaughter line, must rule on the aptitude or not for human consumption of the carcasses, taking into account two points: 1. The assessment of the specific actions carried out in this sense by the operator or operator of the food company (OEA), which should have foreseen this type of situation within its self-control plan. 2. Post-mortem inspection of the affected meats. This work intends to analyze several assumptions that can appear during a breakdown in the possible lines of a pig slaughterhouse, and that result in a late and/or atypical handling of the meats (with respect to the normal conditions for obtaining the meats of each slaughterhouse).
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2009-2010
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectEscorxadors - Mesures de seguretat
dc.subjectCarn - Indústria i comerç
dc.subjectGestió del coneixement
dc.subject.meshAbattoirs
dc.subject.meshMeat Industry
dc.subject.meshKnowledge Management
dc.titleActuacions dels veterinaris oficials en cas d'avaria d'una línia de porcí
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsmataderos
dc.subject.decsindustria de la carne
dc.subject.decsgestión del conocimiento
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Garcia Núñez I] Equip de Protecció de la Salut del Vallès Oriental, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Elizari C] Equip de Protecció de la Catalunya Central, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain. [Farré M, Jutglar E, Monge E, Pons A, Quiñoà M] Equip de Protecció de la Catalunya Central-Osona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Vic, Spain. [Rodríguez L] Equip de Protecció de la Selva, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record