dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:15:36Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:15:36Z |
dc.date.issued | 2009-10 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1155 |
dc.description | Requisits d'higiene; Indústria porcina; Hygiene requirements; Swine Industry; Requisitos de higiene; Indústria porcina |
dc.description.abstract | La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions
de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts en
les diferents normatives europees, estatals o autonòmiques relacionades amb la seguretat alimentària i ens facilita,
també, aconseguir tenir les explotacions al corrent de la normativa vigent. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Porcs - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Swine |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 40628-2009 |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | porcinos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |