Recent Submissions
-
Determinació de l’exposició a alcaloides de la pirrolizidina, alumini, aflatoxines i fitosanitaris pel consum de tes i herbes per a infusions a Catalunya: avaluació del risc per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-11) -
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022) -
Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06) -
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12)