Cerca
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(2006)
Aquest document és el segon d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals poden ser tractats al llarg ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum
(2011)
A la Guia de pràctiques correctes d’higiene
per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum s'hi troba la normativa interpretada, ja que s'estableixen unes
directrius per facilitar-ne el compliment i alhora per ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
(2009-12)
Aquesta Guia és d’aplicació en totes aquelles empreses dedicades a les
activitats de classificació, conservació, transformació o comercialització de
bolets i tòfones.
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(2017-09)
El cultiu de la vinya és tradicional a la majoria de les comarques de Catalunya i ocupa més de 55.000 hectàrees distribuïdes pels paisatges més diversos de la nostra geografia. Les condicions climàtiques i de sòl de les ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí
(2009-10)
La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions
de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts ...
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(2007)
Aquest document és el tercer d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals productors d’aliments per al ...
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(2005)
Els animals poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per a la prevenció o el guariment de malalties. En el cas d’animals productors d’aliments per al consum humà, això pot donar lloc ...
El control de la llet a Catalunya, 2007/2008
(2009-12)
Document que exposa les diferents activitats d’autocontrol que realitzen els operadors econòmics en el sector de la llet i els seus derivats, en cada una de les fases de la cadena alimentària. Així mateix, s’hi descriuen ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(2012-12)
L’objectiu d’aquesta Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’elaboració d’oli d’oliva verge
és identificar i avaluar els diferents perills significatius per a la seguretat alimentària a l’hora
d’elaborar l’oli ...
Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
(2020-04)
L'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana.
Aquest ...