Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
Resum
El cultiu de la vinya és tradicional a la majoria de les comarques de Catalunya i ocupa més de 55.000 hectàrees distribuïdes pels paisatges més diversos de la nostra geografia. Les condicions climàtiques i de sòl de les zones amb explotacions vitícoles aporten característiques pròpies al raïm de cada zona, alhora que afavoreixen la diversitat i la qualitat dels vins de Catalunya.
El desembre del 2017, es va publicar una nova edició de la guia. Aquesta nova edició sorgeix de la revisió de la primera edició, actualitzant-ne la normativa i el punt de vista agronòmic segons els enfocs i tecnologies d’avui en dia -incloent aspectes tecnològics del cultiu, de bones pràctiques agrícoles i de conservació del medi- i incorporant-hi qüestions de l’àmbit de la higiene i seguretat alimentària. Així mateix, aquesta versió consta d’una llista de control que pretén ser una eina d’ajuda en la implantació dels requisits de les bones pràctiques higièniques en les explotacions.
Paraules clau
Bones pràctiques agrícoles; Explotacions vitícoles; Requisits d'higiene
Citació recomanada
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles. 2a ed. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1168Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: