Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(2017-09)
El cultiu de la vinya és tradicional a la majoria de les comarques de Catalunya i ocupa més de 55.000 hectàrees distribuïdes pels paisatges més diversos de la nostra geografia. Les condicions climàtiques i de sòl de les ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(2011-10)
La carn de conill que es produeix a Catalunya ja és una carn de qualitat; amb tot, el sector cunícola català ha elaborat aquesta guia per transmetre les bones pràctiques
de producció i elaboració a productors i consumidors. ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
(2010-12)
La GPCH de mercats no sedentaris i fires promou la manipulació, el transport, l’exposició, l’emmagatzematge
i la venda correctes en la parada d’aliments, a banda d’impulsar la formació i el control de qui realitza
aquestes ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
(2018-06)
Aquesta guia de pràctiques correctes d’higiene, reconeguda de manera oficial per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, esdevé un document de referència pel que fa als requisits que ha de complir qui està al capdavant ...