Resum
A la Guia de pràctiques correctes d’higiene
per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum s'hi troba la normativa interpretada, ja que s'estableixen unes
directrius per facilitar-ne el compliment i alhora per donar les màximes
garanties de seguretat alimentària pel que fa a les llets d’oví i de
cabrum.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Producció de llet d'oví; Producció de llet de cabrum; Hygiene requirements; Sheep milk production; Goat milk production; Requisitos de higiene; Producción de leche de oveja; Producción de leche de cabra
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions lleteres de bestiar oví i cabrum. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1157Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: