Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: anàlisi de contaminants, elements essencials, estat microbiològic i fisicoquímic, estimació de la ingesta dietètica i avaluació de riscos per a la salut
Resum
Aquest estudi conté una avaluació sobre el contingut de contaminants i elements essencials, diversos paràmetres microbiològics i característiques fisicoquímiques en anàlegs carnis de base vegetal disponibles en el mercat català, i els possibles riscos per a la salut.
Paraules clau
Anàlegs carnis; Dieta vegetal; Contaminants
Citació recomanada
Anàlegs carnis de base vegetal comercialitzats a Catalunya: anàlisi de contaminants, elements essencials, estat microbiològic i fisicoquímic, estimació de la ingesta dietètica i avaluació de riscos per a la salut. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2023.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10373Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: