Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:20:49Z
dc.date.available2015-02-02T12:20:49Z
dc.date.issued2009-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/1165
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectBolets comestibles - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectTòfones - Aspectes higiènics
dc.subject.meshAgaricales
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per al sector de bolets i tòfones basada en el sistema d’APPCC
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 35243-2009
dc.subject.decsAgaricales
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record