dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:21:53Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:21:53Z |
dc.date.issued | 2013-06 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1167 |
dc.description | Aprofitament dels aliments; Requisits d’higiene |
dc.description.abstract | Aquesta guia vol ser una eina perquè els excedents alimentaris consumibles
que els establiments de restauració i comerç minorista no
poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de
les entitats socials, en les millors condicions de seguretat. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Restauració - Aspectes higiènics |
dc.subject | Comerç al detall - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 15050-2013 |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |