Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:21:53Z
dc.date.available2015-02-02T12:21:53Z
dc.date.issued2013-06
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç minorista. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1167
dc.descriptionUse of excedent food; Hygiene requirements
dc.description.abstractThis guide aims to be a tool so that consumable food surpluses that catering and retail establishments cannot sell reach the beneficiaries, through social entities, in the best possible conditions of safety.
dc.language.isocat
dc.language.isoes
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectRestauració - Aspectes higiènics
dc.subjectComerç al detall - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç minorista
dc.title.alternativeGuía de prácticas correctas de higiene para el aprovechamiento seguro de la comida en los sectores de la restauración y el comercio minorista
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 15050-2013
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record