| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:21:53Z |
| dc.date.available | 2015-02-02T12:21:53Z |
| dc.date.issued | 2013-06 |
| dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç minorista. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1167 |
| dc.description | Use of excedent food; Hygiene requirements |
| dc.description.abstract | This guide aims to be a tool so that consumable food surpluses that catering and retail establishments cannot sell reach the beneficiaries, through social entities, in the best possible conditions of safety. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | es |
| dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
| dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Aliments - Manipulació |
| dc.subject | Restauració - Aspectes higiènics |
| dc.subject | Comerç al detall - Aspectes higiènics |
| dc.subject.mesh | Food Hygiene |
| dc.subject.mesh | Food Handling |
| dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç minorista |
| dc.title.alternative | Guía de prácticas correctas de higiene para el aprovechamiento seguro de la comida en los sectores de la restauración y el comercio minorista |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.identifier.dl | B. 15050-2013 |
| dc.subject.decs | higiene alimentaria |
| dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |