Com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració [cartell]
| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2024-10-24T08:59:01Z |
| dc.date.available | 2024-10-24T08:59:01Z |
| dc.date.issued | 2018-06 |
| dc.identifier.citation | Com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/12119 |
| dc.description | Lejía; Desinfección de vegetales; Restauración |
| dc.description.abstract | Este cartel, dirigido al sector de la restauración, presenta las medidas adecuadas de lejía que deben utilizarse para la desinfección de frutas y verduras. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Hortalisses - Aspectes higiènics |
| dc.subject | Desinfecció i desinfectants |
| dc.subject | Restauració (Gastronomia) |
| dc.subject.mesh | Vegetable Products |
| dc.subject.mesh | Food Hygiene |
| dc.subject.mesh | Lye |
| dc.subject.mesh | /administration & dosage |
| dc.title | Com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració [cartell] |
| dc.title.alternative | Como utilizar la lejía para la desinfección de vegetales en la restauración |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
| dc.subject.decs | productos vegetales |
| dc.subject.decs | higiene alimentaria |
| dc.subject.decs | lejía |
| dc.subject.decs | /administración & dosificación |
| dc.type.subtype | Cartell |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |





