. Obre en una nova finestra.logo Gencat
Menú
  • identificacioÁrea privada. Obre en una nova finestra.
  • Contacto
  • Idioma: es
    • català
    • Castellano
    • English
Cercador

Scientia. Depósito de Información Digital del Departamento de Salud

  • Inicio
  • Sobre Scientia
    • ¿Qué es y qué contiene?
    • Política institucional de promoción del acceso abierto a la literatura científica
    • ¿Cómo publicar?
    • Tipo de documento
    • Propiedad intelectual y Creative Commons
  • Preguntas más frecuentes
. Obre en una nova finestra.Logotip de la Generalitat

|Scientia. Depósito de Información Digital del Departamento de Salud

Repositori ScientiaLogo 10 anys
  • Inicio 
  • Departament de Salut - DS 
  • Seguretat Alimentària - SA 
  • SA - Material de divulgació 
  • Listar SA - Material de divulgació fecha de publicación 
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar SA - Material de divulgació por fecha de publicación

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 106

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Consells per a la preparació d'aliments amb ou 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005)
    • Aliments genèticament modificats 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006)
    • La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)
    • Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007)
    • Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008)
    • De què ens informa l’etiqueta dels aliments? 

      Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12)
    • Durant l'embaràs, aliments segurs més que mai [tríptic] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012)
    • Pla de seguretat alimentària de Catalunya com a instrument del Pla de Salut: associació entre la reducció de brots de salmonel·losi i la prevalença de Salmonel·la en explotacions avícoles [cartell] 

      Vilarrasa, A; Cugat-Pujol, Glòria; Palou, A; Fernández, V; Castell, V; Gosálbez, P (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-11-30)
    • Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [tríptic] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013)
    • Comprova la caducitat dels aliments 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013)
    • Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013)
    • Consells per no llençar cap aliment en bon estat [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013)
    • Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014)
    • Consells per alleugerir els àpats dels dies de festa... 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014)
    • Saps a què equival la cafeïna d'una beguda energètica? [cartell] 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014)
    • El reg amb aigües regenerades: recomanacions per al bon ús de l’aigua regenerada per al reg agrícola 

      Agència de Salut Pública de Catalunya; Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya) (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014)
    • Fruita fresca 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015)
    • AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors 

      Bocio-Sanz, Ana; Miquel-Sagnier, Joan M. de; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Trevejo, Pilar (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11)
    • No malbaratis: llet i productes lactis frescos 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016)
    • No malbaratis: conserva els aliments correctament 

      (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016)

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web
      Todo ScientiaPor Participantes y ColeccionesPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia Esta colecciónPor fecha de publicaciónPor autor/aPor títulosPor materia
      Mi Scientia AccederRegistro
      AyudaInfografía de ScientiaGuia de autoarchivo
      Participamos en
      OpenAIRE logoRecercat logoRecolecta logo

      Com t'atenem

      Pots contactar amb nosaltres mitjançant qualsevol dels següents canals de contacte.

      • Icona de X Twitter . Obre en una nova finestra.
      • Icona de Facebook Facebook . Obre en una nova finestra.
      • Icona de missatge Bústia de contacte . Obre en una nova finestra.
      • Icona de preguntes freqüents Preguntes freqüents . Obre en una nova finestra.
      Logo generalitat
      • Sobre el web
      • Sobre gencat
      • Avís legal
      • Accessibilitat
      • Política de galetes
      • Mapa web