Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
Resum
Guia que aporta informació sobre els diferents tipus de peix i marisc que es troba a les aigües catalanes, informació sobre les bondats del seu consum per a la salut, sobre el dret del consumidor a exigir un producte etiquetat per tal de conèixer l'origen i el mètode de producció del peix, un resum de les talles mínimes legals d'algunes espècies per evitar comprar o menjar peix petit, i criteris per poder conèixer la frescor del peix i marisc.
Paraules clau
Peix; Marisc; Consum
Citació recomanada
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2007.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2781Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: