Diccionari de seguretat alimentària
Resum
El Diccionari de seguretat alimentària recull més de 700 termes relacionats amb la seguretat
alimentària, amb la qualitat dels aliments, amb els sistemes de control i d’anàlisi del risc i amb els perills alimentaris. Inclou, doncs, termes relatius a l’alimentació, a la cadena alimentària, als
sistemes de control de la seguretat alimentària, als additius alimentaris i les classes funcionals, a
la planificació i l’auditoria, al laboratori i les tècniques analítiques, als estudis de dieta i als perills
biològics, els perills químics i els perills físics.
Paraules clau
Diccionari; Seguretat alimentària; TerminologiaCitació recomanada
Departament de Salut, Termcat. Diccionari de seguretat alimentària. Barcelona: Departament de Salut, 2023.
Audiència
ProfessionalsCiutadania
Aquest element apareix a les col·leccions següents
- DS - Monografies [16]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:




