| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2025-07-17T11:29:11Z |
| dc.date.available | 2025-07-17T11:29:11Z |
| dc.date.issued | 2025 |
| dc.identifier.citation | Per seguretat alimentària, al restaurant, l’hamburguesa, sempre ben feta [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2025. |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/13426 |
| dc.description | Food safety; Hamburger; Restaurant |
| dc.description.abstract | This document provides recommendations for the safe cooking of hamburgers in restaurants, with the aim of preventing foodborne illnesses. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Seguretat alimentària |
| dc.subject | Hamburgueses |
| dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
| dc.subject | Salut pública |
| dc.subject.mesh | Food and Nutrition Security |
| dc.subject.mesh | Meat Products |
| dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
| dc.subject.mesh | /prevention & control |
| dc.subject.mesh | Public Health |
| dc.title | Per seguretat alimentària, al restaurant, l’hamburguesa, sempre ben feta [cartell] |
| dc.title.alternative | Por seguridad alimentaria, en el restaurante, la hamburguesa, siempre bien hecha |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
| dc.subject.decs | seguridad alimentaria y nutricional |
| dc.subject.decs | productos cárnicos |
| dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
| dc.subject.decs | /prevención & control |
| dc.subject.decs | salud pública |
| dc.type.subtype | Cartell |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |