Informe SAM 2011

Visualitza
Autor/a
Data
2012Enllaç permanent
http://hdl.handle.net/11351/13520ISSN
2014-1084
DL
B. 24392-2012
Resum
L’objectiu general d’aquest estudi és conèixer amb més profunditat quina és la informació que ha arribat a la població en relació amb la seguretat alimentària partint del fet que aquesta contribueix a crear, modificar o reforçar actituds i comportaments envers els aliments i els hàbits alimentaris. Així doncs, aquesta anàlisi dona l’oportunitat d’observar com les notícies es tracten en la premsa (risc, rigor i objectivitat de la informació, intencionalitat, actors que intervenen en les notícies, ètica i bones pràctiques professionals, etc.) i així, realitzar una valoració objectiva de l’actualitat vers la seguretat alimentària.
Paraules clau
Cobertura periodística; Seguretat alimentària; Mitjans de comunicacióCitació recomanada
Informe sobre la Seguretat Alimentària als Mitjans de Comunicació: Informe SAM 2011. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
Audiència
Professionals
Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:



