Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure?
Resum
Aquest document recull un resum de la jornada de presentació de l’Informe SAM, Seguretat Alimentària i Mitjans de Comunicació, celebrada el 30 de novembre del a l’auditori del Campus de la Comunicació - Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. És dirigit als mitjans de comunicació, professionals del sector i el públic general, i s'aborden qüestions com les malalties transmeses pels aliments, els riscos microbiològics, químics i nutricionals, així com les bones pràctiques en la manipulació i consum d’aliments.
Paraules clau
Cobertura periodística; Seguretat alimentària; Mitjans de comunicacióCitació recomanada
Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure?. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012. (Monogràfics SAM).
Audiència
ProfessionalsCiutadania
Aquest element apareix a les col·leccions següents
- DS - Monografies [16]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:




