| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2025-08-19T12:27:21Z |
| dc.date.available | 2025-08-19T12:27:21Z |
| dc.date.issued | 2012 |
| dc.identifier.citation | Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure?. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012. (Monogràfics SAM). |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11351/13549 |
| dc.description | Journalistic coverage; Food safety; Media |
| dc.description.abstract | This document contains a summary of the presentation day of the SAM 2010 Report, Food Safety and the Media, held on November 30, 2011 in the auditorium of the Communication Campus - Poblenou of Pompeu Fabra University. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.publisher | Universitat Pompeu Fabra. Observatori de la Comunicació Científica |
| dc.relation.ispartofseries | Monogràfics SAM;7 |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat - Cobertura periodística |
| dc.subject.mesh | Food Safety |
| dc.subject.mesh | Scientific Communication and Diffusion |
| dc.title | Cuina tradicional i tecnologia: poden conviure? |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | seguridad alimentaria y nutricional |
| dc.subject.decs | comunicación y difusión científica |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |