Què cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les cases de colònies, als albergs de joventut, a les aules de natura, a les granges escola i altres instal·lacions infantils i juvenils
Resum
Fullet on es detallen pràctiques de manipulació higiènica d'aliments que han de tenir en compte els responsables dels menjadors a les cases de colònies, als albergs de joventut,a les aules de natura,a les granges escola i a d'altres instal·lacions infantils i juvenils en l'elaboració dels aliments per prevenir toxiinfeccions alimentàries.
Paraules clau
Toxiinfeccions alimentàries; Prevenció; Higiene alimentària
Citació recomanada
Què cal fer per evitar toxiinfeccions alimentàries?: higiene alimentària a les cases de colònies, als albergs de joventut, a les aules de natura, a les granges escola i altres instal·lacions infantils i juvenils [fullet]. Barcelona: Departament de Sanitat i Seguretat Social; 2003.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2828Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: