Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-05-05T11:06:49Z
dc.date.available2017-05-05T11:06:49Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationConsells per a la preparació d'aliments amb ou [tríptic]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2005.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/2880
dc.descriptionEggs; Food preparation; Advices
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectCuina - Ous
dc.subject.meshEggs
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleConsells per a la preparació d'aliments amb ou
dc.title.alternativeConsejos para la preparación de alimentos con huevo
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.identifier.dlB. 41.444-2005
dc.subject.decshuevos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.subtypeTríptic
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record