Browsing by Subject
Ara mostrant els elements 1-17 d 17
-
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Ep, les mans ben netes!: material guia pel professorat [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Higiene de les mans: tècnica del rentat de mans amb sabó de 40 a 60 segons
(Departament de Salut, 2009) -
Higiene de les mans: tècnica per fricció amb preparats amb alcohol
(Departament de Salut, 2009) -
Higiene de mans amb preparats d'alcohol [cartell]
(Servei Català de la Salut, 2020-03-22) -
Higiene de mans amb sabó [cartell]
(Servei Català de la Salut, 2020-03-22) -
Higiene de mans: tècnica del rentat de mans amb sabó [cartell]
(Servei Català de la Salut, 2020-04-22) -
Higiene de mans: tècnica per fricció amb preparats amb alcohol [cartell]
(Servei Català de la Salut, 2020-04-22) -
Informació sobre el coronavirus 2019-nCoV a l'hora de manipular aliments [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-02-02) -
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09-18) -
Petits canvis per menjar millor: consells sobre higiene en la manipulació d’aliments [cartell]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023) -
Quin és el rentat de mans més adequat per prevenir la grip? [cartell]
(Departament de Salut, 2018-01) -
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
Recomanacions per a les donacions d’aliments: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-07-10) -
Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-05-27) -
El rentat de mans: un element clau en la seguretat alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015)