Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19
Resum
En el marc de les mesures per a la contenció de la COVID-19, els establiments han d’implementar mesures dirigides a minimitzar el risc generat pel coronavirus SARS-COV-2, incloure-les en els seus plans de salut i de seguretat, i fer-ho tant des de la perspectiva dels treballadors com de la dels clients.
Paraules clau
Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Normes d'higiene; Manipulació d'aliments; Mesures de contenció; Servei al públic
Citació recomanada
Mesures d’higiene per a establiments del sector alimentari amb servei directe al públic: mesures de contenció de la transmissió de la COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/9784.2Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: