dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2017-12-20T12:27:02Z |
dc.date.available | 2017-12-20T12:27:02Z |
dc.date.issued | 2016 |
dc.identifier.citation | Preparació segura del sushi [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3194 |
dc.description | Sushi; Cuina japonesa; Recomanacions |
dc.description.abstract | Fullet que ofereix mesures de control referent a la higiene i la preparació del sushi per tal de reduir el risc de trasnsmissió d'infeccions ja que el peix cru pot contenir microorganismes i paràsits perjudicials com l'Anisakis. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Sushi |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Cuina - Peix - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Seafood |
dc.title | Preparació segura del sushi |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | alimentos del mar |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |