Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2017-12-20T12:27:02Z
dc.date.available2017-12-20T12:27:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationPreparació segura del sushi [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2016.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3194
dc.descriptionSushi; Cuina japonesa; Recomanacions
dc.description.abstractFullet que ofereix mesures de control referent a la higiene i la preparació del sushi per tal de reduir el risc de trasnsmissió d'infeccions ja que el peix cru pot contenir microorganismes i paràsits perjudicials com l'Anisakis.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectSushi
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCuina - Peix - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshSeafood
dc.titlePreparació segura del sushi
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsalimentos del mar
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple