dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural |
dc.contributor.author | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.date.accessioned | 2018-03-16T12:16:52Z |
dc.date.available | 2018-03-16T12:16:52Z |
dc.date.issued | 2007 |
dc.identifier.citation | Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Departament de Salut, Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2007. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3355 |
dc.description | Residus ramaders; Seguretat alimentària; Control |
dc.description.abstract | Aquest document és el tercer d’una sèrie que elabora el Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, el Departament de Salut i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Els animals productors d’aliments per al consum humà poden ser tractats al llarg de la seva vida productiva amb substàncies químiques per prevenir o guarir malalties, fet que pot donar lloc a la presència de residus d’aquestes substàncies en els aliments que se’n deriven, com ara la carn, la llet, els ous, etc., que no poden ser de cap manera perjudicials per a la salut dels consumidors. És per això que cal dur a terme les investigacions necessàries per tal de controlar l’ús adequat d’aquestes substàncies. Amb aquest document es pretén donar un coneixement precís de la investigació i el control de residus i productes contaminants en animals vius i els seus productes a Catalunya. Aquest any, s’ha volgut fer un document concís, que reculli les dades del 2006. Durant l’any 2006 no hi ha hagut canvis en les actuacions de les administracions encarregades de la investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya, ni s’ha promulgat nova legislació que hagi afectat el programa de vigilància i control. La intenció és que es puguin llegir d’un cop d’ull totes les novetats aparegudes el 2006, i evitar la repetició d’informació ressenyada en els documents anteriors. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments d'origen animal - Inspecció |
dc.subject | Aliments - Contaminació - Prevenció |
dc.subject | Carn - Inspecció |
dc.subject.lcc | TD930.2 .P53 |
dc.subject.mesh | Food Contamination |
dc.subject.mesh | Foods of Animal Origin |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | alimentos de origen animal |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.subject.decs | contaminación alimentaria |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |