Resum
Fullet amb recomanacions dirigides a fomentar el consum d’aliments frescos i mínimament processats en els esmorzars i berenars dels infants. Es recorda que l’aigua sempre és la millor beguda i que hi ha una sèrie de productes processats molt habituals en l’esmorzar i berenar que cal relegar a moments excepcionals. Amb la voluntat de fer pràctiques les recomanacions, s’ofereixen exemples d’ambdós àpats i es faciliten idees de planificació i organització de l’esmorzar, per tal de minimitzar els efectes de les presses i la falta de temps. Des de l’àmbit de l’educació alimentària, es recorda la necessitat de respectar el temps i el ritme que precisa cada infant, així com el fet de donar valor als moments dels àpats. Per últim, el document remarca la importància d’utilitzar materials d’embalatge reutilitzables, per minimitzar l’impacte ambiental que genera la utilització de plàstics.
Paraules clau
Alimentació saludable; Berenar; Esmorzar
Citació recomanada
Millorem els esmorzars i berenars dels infants [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2018.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3648Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: