Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorMarín-Sillué, Sònia
dc.contributor.authorSanchis-Almenar, Vicente
dc.contributor.authorRamos-Girona, Antonio J.
dc.date.accessioned2019-04-01T11:47:25Z
dc.date.available2019-04-01T11:47:25Z
dc.date.issued2019-01
dc.identifier.citationMarín S, Ramos AJ, Sanchis V. Els reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines. Acsa brief. 2019 gen.-febr.:1-5.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/3895
dc.descriptionMicotoxines; Risc; Contaminants
dc.description.abstractArticle que parla sobre les micotoxines, contaminants d’origen natural, i se centra especialment en els reptes actuals en l’àmbit de les micotoxines en els aliments.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.ispartofseriesAcsa brief;01-gener-febrer
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMicotoxines
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshMycotoxins
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleEls reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
dc.title.alternativeLos retos actuales de la gestión del riesgo por micotoxinas
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsmicotoxinas
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliationUnitat de Micologia Aplicada, Departament de Tecnologia d’Aliments, Universitat de Lleida, Lleida, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple