Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBosch-Collet, Jaume
dc.contributor.authorTimoner-Alonso, Isabel
dc.contributor.authorCastell-Garralda, Victòria
dc.contributor.authorDomingo-Roig, Josep Ll.
dc.contributor.authorNadal-Lomas, Martí
dc.contributor.authorGonzález-Paradell, Neus
dc.contributor.authorRúbies-Prat, Toni
dc.contributor.authorAbuín, Sonia
dc.contributor.authorCalderón-Delgado, Josep
dc.date.accessioned2019-07-23T11:21:46Z
dc.date.available2019-07-23T11:21:46Z
dc.date.issued2019-07
dc.identifier.citationBosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N, et al. Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2019.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4202
dc.descriptionContaminants químics; Metalls pesants; Avaluació; Estudi de dieta total
dc.description.abstractAquest informe forma part del cinquè estudi de dieta total a Catalunya que s’emmarca en els estudis que, des de l’any 2000, el Departament de Salut elabora per estimar la ingesta de diversos contaminants químics en la població catalana i avaluar-ne el risc potencial per a la salut. En aquest estudi s’avaluen els metalls pesants: arsènic (orgànic i inorgànic), cadmi, mercuri (orgànic i inorgànic) i plom.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Contaminació
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subjectMetalls pesants
dc.subject.meshMetals, Heavy
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.subject.mesh/adverse effects
dc.titleContaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsmetales pesados
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.subject.decs/efectos adversos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N] Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Abuin S, Calderón J, Rúbies-Prat T] Servei de Química, Laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple