dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2020-01-09T09:31:40Z |
dc.date.available | 2020-01-09T09:31:40Z |
dc.date.issued | 2018-09 |
dc.identifier.citation | Àcids grassos trans i mesures de reducció. Acsa brief. 2018 set.-oct.:1-5. |
dc.identifier.issn | 2013-3308 |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/4520 |
dc.description | Àcids grassos; Aliments processats; Malalties cardiovasculars |
dc.description.abstract | Article que parla sobre els àcids grassos trans, un tipus d'àcids grassos instaturats; la seva presència en aliments, les repercussions que tenen sobre la salut i les possibles mesures per reduir-los. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.relation.ispartofseries | Acsa brief;05-setembre-octubre |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject | Àcids grassos insaturats - Avaluació del risc |
dc.subject.mesh | Trans Fatty Acids |
dc.subject.mesh | /adverse effects |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.title | Àcids grassos trans i mesures de reducció |
dc.title.alternative | Ácidos grasos trans y medidas de reducción |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.identifier.dl | B. 24469-2012 |
dc.subject.decs | ácidos grasos trans |
dc.subject.decs | /efectos adversos |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |