| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2020-01-09T09:31:40Z |
| dc.date.available | 2020-01-09T09:31:40Z |
| dc.date.issued | 2018-09 |
| dc.identifier.citation | Àcids grassos trans i mesures de reducció. Acsa brief. 2018 set.-oct.:1-5. |
| dc.identifier.issn | 2013-3308 |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/4520 |
| dc.description | Fatty acids; Processed foods; Cardiovascular diseases |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.relation.ispartofseries | Acsa brief;05-setembre-octubre |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
| dc.subject | Àcids grassos insaturats - Avaluació del risc |
| dc.subject.mesh | Trans Fatty Acids |
| dc.subject.mesh | /adverse effects |
| dc.subject.mesh | Food Safety |
| dc.title | Àcids grassos trans i mesures de reducció |
| dc.title.alternative | Ácidos grasos trans y medidas de reducción |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
| dc.identifier.dl | B. 24469-2012 |
| dc.subject.decs | ácidos grasos trans |
| dc.subject.decs | /efectos adversos |
| dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |