dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2020-01-09T12:03:33Z |
dc.date.available | 2020-01-09T12:03:33Z |
dc.date.issued | 2017-07 |
dc.identifier.citation | Acrilamida. Acsa brief. 2017 jul.-ag.: 1-5. |
dc.identifier.issn | 2013-3308 |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/4522 |
dc.description | Acrilamida; Aliments; Avaluació del risc |
dc.description.abstract | Article que parla sobre l'acrilamida, una substància química
utilitzada per a diverses aplicacions
industrials, entre d’altres, l’elaboració de
materials plàstics en contacte amb els
aliments, i fa una avaluació del risc que comporta per la salut de les persones. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.relation.ispartofseries | Acsa brief;04-juliol-agost |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject | Aliments - Avaluació del risc |
dc.subject.mesh | Acrylamide |
dc.subject.mesh | /adverse effects |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.title | Acrilamida |
dc.title.alternative | Acrilamida |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.identifier.dl | B. 24469-2012 |
dc.subject.decs | acrilamida |
dc.subject.decs | /efectos adversos |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |