Resum
Presentació realitzada el 30 d’abril del 2020 dins del webinar "Nutrició, dieta i Covid-19" en la qual es parla sobre la falta d'evidència de que els aliments siguin una font o una via de transmissió del coronavirus, així com de les recomanacions que s’han anat elaborant des de l’ACSA dirigides a la ciutadania i a les empreses alimentàries per contenir la propagació de la pandèmia.
Paraules clau
Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Aliments; Normes d'higiene; Manipulació d'aliments; Mesures de contenció
Citació recomanada
Castell-Garralda, Victòria. Seguridad alimentaria y Covid-19. Comunicació presentada a: Webinar Nutrición, dieta y COVID-19; 2020 Abril 30.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/5004Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: